fbpx

Dimana Boleh Dapatkan Produk BeautyMaker Di Malaysia

Di Mana Mendapat Produk BeautyMaker?

Website BeautyMaker / Laman Facebook Rasmi BeautyMaker Malaysia / Retailer Rasmi – Watson

Era ini, ramai pengguna telah terbiasa mencari produk kegemaran mereka secara online. Namun mereka tidak tahu dimana mereka boleh dapatkan produk asal dengan jaminan kualiti yang terbaik dan harga yang berpatutan.

Ini adalah artikel untuk semua peminat Beauty Maker bagi mendapatkan produk asal Beauty Maker di Malaysia. Ada beberapa platfom untuk pengguna mendapatkan produk Beauty Maker.

Pertama, Website Rasmi BeautyMaker Malaysia.

Kami ada menyediakan platfom stor pembelian online di //beautymaker-my.combagi memudahkan pengguna mendapatkan produk kegemaran mereka hanya di hujung jari. Peminat barangan kosmestik dan kecantikan boleh membuat pembelian semua jenis produk BeautyMaker disini, sebagai contoh concealer, lipstick, BB cream, eyebrow pencil dan lain-lain.

Kedua, Laman Rasmi Facebook BeautyMaker Malaysia.

Di laman rasmi ini, kami memperkenalkan produk terbaru, berkongsi promosi terhebat, menerangkan cara penggunaan dan kebaikan produk kepada pengguna. Sila “like” laman rasmi facebook kami sekarang di pautan //www.facebook.com/beautymakermyofficialuntuk mendapatkan info terkini berkenaan produk dan promosi.

Ketiga, Retailer Rasmi– Stor Penjagaan Diri, Watson

Di Watson, kami menyediakan kaunter khas bagi pengguna mencuba dan memilih produk BeautyMaker kesukaan mereka. Stor kami terletak di Kawasan Klang Valley seperti Midvalley, Pavillion, Sunway Pyramid, Cheras Leisure Mall. Di utara Malaysia, kami berada di Queensbay Mall, Gurney Plaza. Di selatan Malaysia, kami berada di Johor Bharu City Square, Johor Aeon Tebrau City. Di timur Malaysia, kami berada di Suria Sabah, The Spring Shopping Mall Kuching.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan lokasi stor kami sila ikuti laman rasmi facebook kami di pautan ini //business.facebook.com/notes/watsons-malaysia/beautymaker-store-list/10156410692827118/

>>>

>>> Berminat untuk membeli? Klik sini/shop-2/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *